ZALA TOMAŠIČ: ČAS JE ZA NORMALNOST!

Feb 18, 2024 | Novice

Nagovor Zale Tomašič, kandidatke SDM na evropskih volitvah, na slavnostni akademiji ob 35. obletnici SDS v Mariboru

V soboto, 17. februarja 2024, je v Mariboru potekala slavnostna akademija ob 35. obletnici Slovenske demokratske stranke. Slovesnost je potekala v luči prihajajočih evropskih volitev, saj so bili predstavljeni kandidati SDS za volitve, ki bodo potekale 9. junija.

Slovensko demokratsko mladino na tokratnih evropskih volitvah zastopa Zala Tomašič, ki je sicer tudi mednarodna sekretarka SDM. V nadaljevanju objavljamo nagovor Zale Tomašič na slavnostni akademiji.

“Nekoč sem samo sanjala o tem, danes pa se to zares dogaja. Hvala vam. Hvala vsem, ki ste me podpirali do sedaj in hvala vsem, ki me boste podpirali še naprej na moji poti. Hvala, da podpirate in verjamete v nas, mlade. V Slovenski demokratski mladini se veselimo, da dokažemo, da tudi mladi spadamo v politiko.

Svojo pot v SDS sem začela že leta 1996, ko sem prav pred vami, člani Slovenske demokratske stranke, na taboru SDS v Lepeni storila svoje prve korake. Danes pa jih nadaljujem na svoji politični poti. Obljubim, da bom upravičila vaše zaupanje. Ob tej priložnosti se poleg vsem vam zahvaljujem tudi predsedniku Slovenske demokratske stranke. Spoštovani predsednik Janez Janša, hvala!

Borila se bom za to, da našo državo in Evropo spravimo nazaj v normalnost. Da bomo živeli v svetu, kjer obstajata samo dva spola. Da bomo v naši lastni državi Slovenci postavljeni na prvo mesto. Da bodo vrednote našega vsakdana Bog, družina in domovina. Še enkrat najlepša hvala za zaupanje.

Čas je za normalno Slovenijo. Čas je za normalno Evropo. Čas je za normalnost.

Prihajajoči dogodki

Dogodki