Podmladek stranke SDS močno zasidran tudi v Podravju. Pridružite se nam!

Avg 27, 2021 | Novice

Podmladek stranke SDS, SDM, je desnosredinska mladinska in politična organizacija, ki je aktivna že več kot kot 30 let in šteje več kot 3000 članov. Vse več zanimanja je tudi v Podravski regiji.

Tudi v Podravski regiji se ustanavljajo občinski odbori SDM

Kakšen je cilj podmladka največje stranke v državi? Mladim omogočiti sodelovanje pri oblikovanju in izražanju politične volje na vseh področjih javnega življenja. SDM razumemo svobodo kot svobodo vsakega posameznika, da nemoteno razvija svoje sposobnosti, svobodno izraža mnenje in se po svojih zmožnostih in željah svobodno udejanja v družbenem, političnem in gospodarskem življenju. 

Člani SDM Maribor, so občanom delili slovenske zastave

Podmladek stranke SDS se razvija tudi v SV Sloveniji, kjer za udejstvovanje mladih v politiki velik interes. Mladi želijo soustvarjati slovensko politiko in graditi svojo prihodnost, z zavezami slovenske demokratske stranke. Veliko mladim v Podravju je Slovenija država, kjer vidijo svojo prihodnost. Saj so svoboda, pravičnost, demokracija, solidarnost in domoljubje, za njih ključne vrednote.  

Kot je dejal predsednik SDM Maribor Luka Simonič: “Naš cilj je mladim omogočiti sodelovanje pri oblikovanju in izražanju politične volje nas vseh področjih javnega življenja!”

Mladi iz Podravja, občin Slovenska Bistrica, Dupleka, Lovrenca na Pohorju, Miklavža, Starš, Hoč, Ruš, Šentilja, Pesnice, Rač, Selnice ob Dravi, Makol, Oplotnice, Poljčan, Kungote, pridružite se veliki družini, podmladku stranke SDS,  Pišite na: luka.simonic@sds.si, da bomo lahko skupaj ustvarjali prihodnost, vabi predsednik SDM Dominik Štrakl.

Objavljeno na portalu e-maribor.si.

Prihajajoči dogodki

Dogodki