ENO LETO GOLOBOVE VLADE: NOV OBRAZ JE VEDNO NOV NATEG

Jun 1, 2023 | Blog

Prvi korak vlade so bile antireforme na vseh področjih. Po naročilu dobro preplačanih provladnih organizacij, ki so Svobodnjake z ulico spravile na oblast, se je sprejel zakon, ki je izničil dobre ukrepe in rešitve vlade Janeza Janše. V enem zamahu, vsepovprek – da se ve, kdo je zdaj na Slovenskem gospodar.

Ko so izničili delo prejšnje vlade, pa se je začelo svobodno uničevanje države. Glavni cilj je bil podreditev vseh medijev v državi, prioriteta pa je bil javni zavod RTV Slovenija. To jim je sedaj z veliko pomočjo Ustavnega sodišča tudi uspelo.

Vlada se je v prvem letu vladanja ukvarjala z obujanjem komunističnih časov in zločincev ter na splošno z deljenjem naroda. Divide et impera – deli in vladaj, to je bil in ostaja glavni slogan aktualne oblasti. Ni bilo časa za izboljšanje statusa mladih, zaposlenih ter upokojencev. Ni bilo časa za izboljšanje gospodarskega okolja. Čas je bil le za deljenje in povzročanje škode, ki jo na lastni koži čutimo vsi državljani.

Narod pa je spregledal nov nateg. Ankete kažejo strm padec po vzoru Šarca in Cerarja. Ko je vrag vzel šalo in je podpora padala še hitreje kot laži Roberta Goloba in njegovih sodelavcev, pa so se začeli strašanski pritiski na Ustavno sodišče, da prekliče zadržanje Zakona o RTV, s katerim si bo zdaj, ko je leva elita ponovno združila moči vseh treh vej oblasti, vlada 100 % podredila javni servis in ga spremenila v #GolobTV.

S tem prevzemom medija želijo prekriti resnico. Želijo preprečiti uhajanje kritičnih informacij. Želijo, da ljudje ne vidijo množic upokojencev, gasilcev, kmetov, medicinskih sester ter vseh ostalih, ki protestirajo proti vladi, ki jih ne posluša in ne upošteva.

Po enem letu vladanja skrajno leve vlade imamo torej slabše življenjske pogoje ter slabše stanje človekovih pravic in temeljnih svoboščin. Pravica do informiranosti, ki je temelj vsake demokracije in svobodnih volitev, je praktično ukinjena. Vse je slabše. In to je vse, kar lahko aktualna vlada ter vedno novi obrazi ponudijo.

Na volivcih je, da takšne zgodbe naslednjič že pred začetkom prekinejo. Preden bo prepozno in to ne bo več mogoče. Srečno, Slovenija!

Nejc Brence, podpredsednik SDM

Prihajajoči dogodki

Dogodki